Послания от праведниците: Ще има аларми и чудеса | Предстои още едно голямо унищожение на злодей | Израел ще процъфтява – Рав Абаади

Първо, ще започна с рав Штернбух. Вчера ви казах, че има послание от рав Штернбух. Какво е посланието? Всички говорим за Шабат – какво се е случило в Шабат, какво е станало тук и там. Всички се радват и са щастливи. Но слушайте, рав Штернбух в събота, точно преди четири часа следобед, един от членовете на семейството влязъл и видял рав Штернбух – този голям праведен човек – да седи и да плаче дълго време.

Членът на семейството го попитал: „Рав, защо плачеш? Какво се е случило?“ Рав Штернбух отговорил: „Целият Израел се нуждае от много милост, особено през следващата седмица.“ Той плачел и молил Господа за милост към народа на Израел, като казвал: „Моля те, Господи, дари милост на Израел!“ Тези дълги минути, в които рав Штернбух седял и плачел за целия народ на Израел, се случили точно на Шабат.

Това показва колко сериозно е положението. Хората мислят, че всичко е под контрол, но всъщност не е така. В петък рав Штернбух предсказал унищожението на важен враг, което се случило в петък, и когато го попитали какво ще се случи по-нататък, той казал, че предстоят още събития.

Той написал, че поради милостта и добротата, която Израел показва чрез милосърдие, Господ ще покаже чудеса и ще донесе поредица от поражения на синовете на Исмаил (арабските нации). Според него тази седмица ще има няколко големи атаки от север, и унищожаването на терористични лидери ще продължи.

Той също така каза, че през тази седмица Израел ще преживее периоди на спокойствие и внезапни атаки. През седмицата ще бъдат замесени държави като Сирия, Йемен, Иран и Ирак, а почти цялата територия на Израел ще бъде под предупреждение. Той подчерта, че това ще бъде само началото и че предстоят още големи събития.

Рав Штернбух завърши с това, че Господ скоро ще извърши още едно голямо дело, което ще се случи в най-скоро време.

Рав Штернбух също споделил, че това, което предстои, е ключово за спасението на Израел и настъпването на избавлението. Според неговите думи, ние сме в период на преход към последния етап от света, преди появата на Месията. Той твърди, че това не е просто теоретично очакване, а реалност, която ще се разгърне пред нашите очи в близко бъдеще.

Той добавил, че всички знаци сочат към сериозни и бързи промени, които ще доведат до края на времената. За това той призовал всички евреи да се подготвят, както духовно, така и физически, за предстоящите събития. Според рав Штернбух, тези атаки и унищожения, които наблюдаваме, са само началото, и те са неразделна част от плана на Господа за окончателното възстановяване на Израел и света.

Равинът продължил с предупреждение, че всеки трябва да остане бдителен и да не се поддава на илюзията за спокойствие. Той обяснил, че дори в моменти на привидно затишие, трябва да сме готови за внезапни промени. Той споменал също, че хората не бива да се подвеждат по външни успехи или загуби, тъй като Господ е този, който направлява всичко, и в крайна сметка, Неговата воля ще надделее.

С думите си рав Штернбух призовал всички да се обърнат към молитва и милосърдие, като добавил, че това е най-силният инструмент, с който можем да повлияем на бъдещето си. Той подчертал, че в тези времена милосърдието, проявено към другите, може да бъде решаващ фактор за спасението на душите и самия Израел.

Накрая, той завършил с насърчение към всички да не губят надежда, дори в лицето на трудности и несигурност. Той обещал, че ако народът на Израел остане верен и праведен, Господ ще продължи да изпраща Своята милост и защита.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *