Послания от праведниците: Навлизаме в нова ера | Трета световна война на прага | Насралла елиминиран | Равин Абади

Препис:

„Предстои скорошно и горчиво завършване, и виждаме, че обществеността разбира, че сме на прага на изкуплението. Нека да говорим за нещата, нека да говорим за тях. Първо, има две силни послания. Едно от посланията е, че в петък, в навечерието на Шабат, получихме послание от праведник, един от север и един от юг, който каза, че след Шабат ще влезем в нова ера. До Рош Хашана ще започне най-мощната война, която няма да е лесна, но заедно ще дойде изкуплението с Божията помощ.

Другият праведник каза, че от Рош Хашана до Йом Кипур ще има драматични войни. Той каза, че в това време трябва да очакваме много силно откровение на Месията. На самия Йом Кипур, когато греховете на Израел ще бъдат опростени, всички ще отидат в синагогите и ще се молят за прошка. Всички ще разберат, че е дошло времето на изкуплението и народът на Израел ще получи вестта за изкуплението.

След Йом Кипур, когато Месията ще бъде разкрит, никой не знае точно кога, но Йом Кипур е време на опрощение на греховете и най-подходящо за изкупление. Този период може да бъде всеки момент, и въпреки че времето остава скрито, вероятно това е моментът, когато народът на Израел ще бъде напълно готов за откровението на Месията.

След това ще започнат големи войни по света, до великата война на Гог и Магог. На Симхат Тора ще има съединение между святия Бог и народа на Израел, след година на войни, трудни и добри събития заедно, и с Божията помощ ще дойде пълното изкупление с милост.

Ние сме на прага на нова ера – изграждане на Храма и възкресението на мъртвите. Ще има огромна защита над народа на Израел. Нека започнем, всички знаем за елиминирането на Насралла. Генерал от Иран също беше убит в атаката, заедно с Насралла. Всички тези събития показват, че предстои голямо изкупление.“

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *